HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: Τέλος στην χιονοδρομική περίοδο 2023 - 2024 - Ραντεβού στο Helmos Mountain Festival

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ανακοίνωσε την επίσημη λήξη της χιονοδρομικής περιόδου 2023 - 2024.  Στην ανακοίνωση αναφέρει:  Ο φετινός...



Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ανακοίνωσε την επίσημη λήξη της χιονοδρομικής περιόδου 2023 - 2024. 
Στην ανακοίνωση αναφέρει: 
Ο φετινός χειμώνας τα είχε όλα ή μάλλον… σχεδόν όλα. Party, γέλια, events, καινούργιο Αχιλλέα, φαγητό, επισκέπτες που αγάπησαν και σεβάστηκαν το βουνό μας αλλά δυστυχώς λιγοστό χιόνι για χιονοδρομία. Σίγουρα ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες χιονοδρομίας για το βουνό μας το οποίο υποσχόμαστε πως θα συνεχίσει να αγκαλιάζει και να προσφέρει νέες εμπειρίες στους επισκέπτες του για όλο τον χρόνο.
Κάθε χρόνο η αγάπη και η στήριξη όλων σας είναι μεγαλύτερη και σας ευχαριστούμε πολύ γι αυτό!
Υ.Γ.1 : Τα λέμε του χρόνου ή και όχι! Το επόμενο Helmos Mountain Festival πλησιάζει και θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικό! Helmos Mountain Festival
Υ.Γ.2 : Η αναβάθμιση που όλοι περιμένουμε για τις εγκαταστάσεις μας έρχεται πολύ σύντομα. Η νέα Στύγα ελπίζουμε πως θα κάνει πρεμιέρα σε μια γεμάτη χιόνι χρονιά ώστε να την απολαύσουμε όλοι όπως της αξίζει! Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο εικόνες από τον αγαπημένο μας αναβατήρα, παλιό και νέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.