HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, έκοψε την πίτα του στα Καλάβρυτα, το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024. Η εκδήλωση των εργαζομένων του ...



Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων, έκοψε την πίτα του στα Καλάβρυτα, το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024.
Η εκδήλωση των εργαζομένων του Δήμου, στέφθηκε με επιτυχία με τη μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων εργαζομένων με τις οικογένειές τους, με συμμετοχή συνταξιούχων συναδέλφων, με τη συμμετοχή αιρετών (Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Επικεφαλής μειοψηφίας, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων) και πάρα πολλών συνδημοτών και από τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου (Αροανίας, Παΐων, Κλειτορίας και Καλαβρύτων) που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε όλους για άλλη μια φορά.
Ευχαριστούμε τους ιερείς π. Κων/νο και π. Δημήτριο, ευχαριστούμε τον καθηγούμενο της Ι.Μ. Αγίας Λαύρας για την δωρεάν προσφορά του συμβολικού και ανεκτίμητου σε αξία δώρου, μιας εικόνας του πολιούχου των Καλαβρύτων Αγίου Αλεξίου, για τον τυχερό/ή που κέρδισε το φλουρί.
Ευχαριστούμε το κατάστημα «ΙΔΕΟΤΥΠΟ» για την δωρεά – προσφορά του καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λεχουρίου.
Τέλος ευχαριστούμε το κατάστημα, για τις άψογες από κάθε πλευρά προσφερόμενες υπηρεσίες του (τέλεια ορχήστρα, πλούσιο και ποιοτικό μενού, γρήγορο σέρβις) και όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν για την υλοποίηση της πιο πάνω εκδήλωσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.