HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Αγρότες φτάνουν στην Αθήνα με τρακτέρ, λεωφορεία και πλοία - Δυναμικό «παρών» και από τους αγρότες των Καλαβρύτων

Με κάθε μέσο ξεκίνησαν οι Αγρότες για το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο των Αθηνών. Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε το κονβόι των αγροτών με τα ...



Με κάθε μέσο ξεκίνησαν οι Αγρότες για το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο των Αθηνών. Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε το κονβόι των αγροτών με τα τρακτέρ από το Κάστρο Βοιωτίας, όπου διανυκτέρευσαν χθες, ενώ ταυτόχρονα λεωφορεία με αγρότες από Πελοπόννησο (θα συναντηθούν στα Μέγαρα), την Κρήτη και άλλες περιοχές της χώρας έχουν ξεκινήσει την πορεία με ΙΧ, αγροτικά και λεωφορεία προς την πρωτεύουσα.
Οι αγρότες από την Δυτική Ελλάδα και από τα μπλόκα της Πελοποννήσου αναμένεται να συναντηθούν στην περιοχή των Μεγάρων, πριν κατευθυνθούν προς το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ μεγάλη εκπροσώπηση θα υπάρχει και από τον αγροτικό κόσμο της Κρήτης που φτάνουν στην Αθήνα με πλοία.
Μεγάλη και η συμμετοχή των αγροτοκτηνοτρόφων Καλαβρύτων όπου ετοιμάζονται για την Αθήνα, με μπροστάρη τον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων. O Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των αγροτοκτηνοτρόφων της χώρας, υπενθυμίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο, πως προτίθεται να διαθέσει δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο, των παραγωγών, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, στην Αθήνα.
Τόπος και ώρα εκκίνησης:
Γραφεία ΑΓΣ Καλαβρύτων –Καλάβρυτα, 13:00 μ.μ.
Κεντρική πλατεία Κλειτορίας, 13:30 μ.μ.
Διασταύρωση Κλειτορίας (Παγκρατέϊκα Καλύβια), 13:45 μ.μ.
Πρατήριο καυσίμων Στεφανόπουλου «111», 14:00 μ.μ.

Μετά τις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας σε όλη τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες, από τη λεωφόρο Κηφισού, Αθηνών και στη συνέχεια στην Αχιλλέως, Ομόνοια, μέχρι να φτάσουν στην Πανεπιστημίου που θα σταθμεύσουν οι αγρότες, έως φυσικά και τη λεωφόρο Αμαλίας στο Σύνταγμα, που θα είναι και τα τελευταία γεωργικά μηχανήματα. Εκεί θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 το απόγευμα και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.