HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κασσελάκης: «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώνοντας άμεσα το γάντι από τον Αλέξη Τσίπρα και ανοίγοντας το δρόμο για νέα πρ...

«Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σηκώνοντας άμεσα το γάντι από τον Αλέξη Τσίπρα και ανοίγοντας το δρόμο για νέα προσφυγή στην κομματική βάση του ΣΥΡΙΖΑ.
O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώνοντας την ομιλία του με την οποία άνοιξαν οι εργασίες του συνεδρίου του κόμματος, τόνισε ότι δεν γίνεται πρόεδρος υπό προθεσμία και ζήτησε πίστωση χρόνου ώστε να κριθεί σκληρά στις εθνικές εκλογές. Συνέχισε λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται επανίδρυση, ενότητα και πρόεδρο που δεν θα αμφισβητείται- κάνοντας μάλιστα για προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον του «όπως είχε γίνει και με τον Αλέξη Τσίπρα». Μάλιστα, ο κ.Κασσελάκης έσπευσε να απαντήσει στους επικριτές του, ότι «όποιος νομίζει ότι μπορεί να ανορθώσει ένα κόμμα που συνετρίβη και διασπάστηκε δύο φορές μέσα σε λίγους μήνες, ας έρθει να αναλάβει. Ζητούν να λογοδοτήσω για τις κακές δημοσκοπήσεις όσοι δε λογοδότησαν ποτέ για τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ από το 32 στο 18%».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.