HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων Δυτικής Ελλάδας ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην Πάτρα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης βρέθηκε εκτάκτως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου για την συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης ...



Στην Πάτρα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης βρέθηκε εκτάκτως ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου για την συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων Δυτικής Ελλάδας, όπου η παράταξή του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Δυτικής Ελλάδας» εξασφάλισε 59 ψήφους από τους 138 συνολικά εκλέκτορες και έλαβε 9 έδρες στο 21μελές Δ.Σ. Ακολούθησε με έξι ψήφους διαφορά η «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση» του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα και μια έδρα λιγότερη, δηλαδή 8. Τέλος «Λαϊκή Συσπείρωση» του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη εξασφάλισε 26 ψήφους και 4 έδρες.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, αναμένεται να διεκδικήσει την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δημάρχων Ελλάδος, απέναντι στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα.
Σε δηλώσεις του στην συνεδρίαση της ΠΕΔ, υπενθύμισε ότι οι αυτοδιοικητικοί, απ όποια πολιτική παράταξη και αν προέρχονται, οφείλουν να είναι ασυμβίβαστοι και διεκδικητικοί, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει ενωτικά επισημαίνοντας σε προσωπικό τόνο ότι «από το φαγητό της πόλωσης, της αντιπαράθεσης και του τοξικού κλίματος δεν τρώω, γιατί είναι μπαγιάτικο…»
«Μετά τη συνέλευση σήμερα η Αυτοδιοίκηση θα βγει πιο δυνατή, απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους αυτοδιοικητικούς να θωρακίσουν την ενότητα» ανέφερε από την πλευρά του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Δυτικής Ελλάδος» Θανάσης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.