HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕXOΥΡΙ: Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Λεχουριτών - Κερασοβινών

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, το συμβούλιο, μεταξύ των επτά εκλεγέντων, όπου δημιούργησε το Διοικητικό Σώμα και μοίρασε τα α...



Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, το συμβούλιο, μεταξύ των επτά εκλεγέντων, όπου δημιούργησε το Διοικητικό Σώμα και μοίρασε τα αξιώματα.
Οι θέσεις ευθύνης του Συλλόγου καθορίστηκαν ως εξής:
-Πρόεδρος: Γκολφινοπούλου Βασιλική
-Αντιπρόεδρος: Κυριαζής Γεώργιος
-Γραμματέας: Κωνσταντίνος Σκαρπέλος
-Ταμίας: Γρηγορια Καζαζακη
-Μέλη: Χουλιαρά Βιργινία, Χριστοπούλου Αδαμαντία, Γιαννοπούλου Μαρία.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος τονίζει:
Οφείλουμε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που παρήλθαν.
Στην Αγγελική Τσεκλένη, η οποία επί σειρά ετών διετέλεσε γραμματέας και ύστερα αντιπρόεδρος, όντας πολλές φορές ρυθμιστής και συντονιστής του Συμβουλίου, παρά τον περιορισμένο της χρόνο.
Στον Γιώργο Γιαννάρο, ο οποίος εργάστηκε σκληρά, κατέχοντας μια από τις σημαντικότερες θέσεις ενός Συλλόγου, αυτή του ταμία και λειτουργώντας πάντα με γνώμονα τη διαφάνεια, για την ομαλή διαχείριση των οικονομικών δεδομένων.
Στον Βασίλη Θεοχάρη, ο οποίος πολλές φορές χρειάστηκε να κάνει αρκετά χιλιόμετρα, για να βρεθεί στις συζητήσεις του Συμβουλίου και μετέφερε τον παλμό του χωριού, ως ένας άνθρωπος που ζει αρκετές ημέρες κοντά στην Κοινότητα.
Ο πήχης τίθεται ψηλά και σκοπός όλων είναι να εργαστούν όσο καλύτερα μπορούν, προκειμένου να συνεχίσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Κοινότητας το έργο του, προκειμένου να γίνουν βήματα προόδου σε όλους τους τομείς, προκειμένου να κερδηθούν πίσω όσα ενδεχομένως χάθηκαν.
Πάντοτε με γνώμονα το κοινό καλό, το οποίο μέσω της καθολικής Ενότητας μπορεί να επιτευχθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.