HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη ακόμη ένα μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε απάτες σε βάρος πολιτών

Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογρα...



Συνελήφθη, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απάτη.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς με συνεργούς του, που αναζητούνται, στις 27-02-2024 στην Πάτρα, τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη γυναίκα και με το πρόσχημα της εμπλοκής τέκνου της τους, σε σοβαρό ατύχημα, το οποίο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, απαιτούσαν χρηματικά ποσά για να καλυφθούν τα έξοδα του χειρουργείου. Η ηλικιώμενη πείστηκε από τους ισχυρισμούς των απατεώνων και τοποθέτησε καθ υπόδειξή τους σε κάδο απορριμάτων μια συσκευασία, που περιείχε 7.000 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια αφαίρεσαν οι κατηγορούμενοι.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου ένω προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας σε τέσσερις ακόμη περιπτώσης αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν συνολικά περισσότερα από 240.000 ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης και τη διακρίβωση τυχόν εμπλοκής τους σε υποθέσεις απατών και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.