HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χαράλαμπου Μπονάνου στο Δημαρχείο Αιγιαλείας

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ε...



Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, είχε το πρωί της Τρίτης ο αναπληρωτής Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, στο πλαίσιο της διαρκούς και ωφέλιμης συνεργασίας των δυο φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν επι τάπητος συμπεριλαμβάνονται η σύνδεση του Νέου Λιμένα Αιγίου με την Ολυμπία Οδό, η διαμόρφωση των κόμβων εισόδου στο Αίγιο αλλά και επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού σε διάφορα σημεία του Δήμου, καθώς και αρκετά ακόμα ζητήματα που χρήζουν παρεμβάσεων για την βελτίωση και τη δημιουργία υποδομών ποικίλων ειδών και έργων σε Αίγιο και Δημοτικές Ενότητες.
Ο κ. Μπονάνος ζήτησε από τους υπηρεσιακούς του Δήμου Αιγιαλείας να κατατεθούν σχετικές εισηγήσεις ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Καραΐσκος, Γιώργος Ντίνος, Δημήτρης Φιλιππάτος και Βασίλης Χριστόπουλος.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη κ. Μπονάνο για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον και σημείωσε ότι η συνεργασία των δυο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης είναι πολύ σημαντική για τη διασφάλιση έργων και υπηρεσιών στην περιοχή του Δήμου Αιγιαλείας επ’ ωφελεία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.