HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με Αντιδημάρχους Πολιτικής Προστασίας της Αχαΐας συναντήθηκε ο Φωκίων Ζαΐμης

Συνάντηση με αντιδημάρχους αρμόδιους σε θέματα πολιτικής προστασίας και υπηρεσιακούς υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος είχε την πρ...



Συνάντηση με αντιδημάρχους αρμόδιους σε θέματα πολιτικής προστασίας και υπηρεσιακούς υπαλλήλους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης εν όψει αντιπυρικής περιόδου και λοιπών καιρικών φαινομένων.
Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη έδωσαν το παρόν ο Αντιδήμαρχος Πατρέων Μιχαήλ Ανστασίου , ο Αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Φιλιππάτος, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Ζήσιμος Ζησιμόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ερυμάνθου Ζώης Μαρτζάκλης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης δήλωσε:
«Βασική μου προτεραιότητα είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση του Τμήματος Πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με σωστή οργάνωση και μηχανοργάνωση, άμεση διασύνδεση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (πυροσβεστική, αστυνομία, λιμεναρχείο, εθελοντές κτλ.). Αναγνωρίζοντας τη σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι σήμερα, νομίζω πως η Πολιτική Προστασία πρέπει να μπει σε μια νέα εποχή, όπου η υπηρεσία θα λειτουργεί με σύγχρονα μέσα, με το απαραίτητο προσωπικό και τις απαιτούμενες υποδομές και εξοπλισμό. Ήδη έχω προβεί και θα συνεχίσω τις συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας, των εθελοντικών ομάδων κτλ, προσπαθώντας να προτεραιοποιήσουμε τις ανάγκες και τις δράσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.