HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος μετεωρολογικός σταθμός στο Μεσορρούγι, στις βορειοανατολικές πλαγιές του Χελμού

Σε ανάρτηση του ο Νικόλας Σερέτης αναφέρει τα εξής: «Νέος μετεωρολογικός σταθμός εγκαταστάθηκε στο Μεσορρούγι Αχαΐας, στις βορειοανατολικές...



Σε ανάρτηση του ο Νικόλας Σερέτης αναφέρει τα εξής: «Νέος μετεωρολογικός σταθμός εγκαταστάθηκε στο Μεσορρούγι Αχαΐας, στις βορειοανατολικές πλαγιές του Χελμού λίγο πάνω από τα 1000μ. υψόμετρο. Μια περιοχή αχαρτογράφητη όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες, ευρισκόμενη στο άκρο ανατολικό τμήμα του ν. Αχαΐας, που ενδέχεται να μας δώσει πολύ ενδιαφέρουσες καταγραφές!
Ο σταθμός έχει ενταχθεί στο δίκτυο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και οι συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή διατίθενται μέσω της παρακάτω ιστοσελίδας: https://penteli.meteo.gr/stations/mesorrougi/
Σημειωτέον ότι χωρίς αυτό το δίκτυο θα είμασταν ακόμη σε πλήρη άγνοια αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε μία τόσο πολύπλοκη γεωμορφολογικά χώρα όπως είναι η Ελλάδα. Αριθμεί πλέον σχεδόν 600 σταθμούς σε πανελλαδικό επίπεδο με συνεχή επέκταση!
Θερμά ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Αιγιαλείας Νίκο Καραΐσκο για την σύλληψη της ιδέας, στον φίλο και πρώην δασάρχη Αιγίου Giorgos Chronopoulos για την περάτωσή της, στον φίλο και συνεργάτη Κώστα Σπάθη και στους Λακης Φιλερης και Ντίνος Παπαγιαννόπουλος για την καλοπροαίρετη διάθεσή τους να φιλοξενήσουν τον σταθμό και να αγκαλιάσουν το όλο εγχείρημα! Συνεχίζουμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.