HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βελτιωμένος ο καιρός στα Καλάβρυτα - Καθάρισαν οι δρόμοι - Προσοχή στον πάγο

Βελτιωμένος ο καιρός στα Καλάβρυτα μετά την χιονόπτωση τις βραδινές και κυρίως πρωινές ώρες της Τρίτης 30 Ιανουαρίου που έντυσε στα λευκά το...



Βελτιωμένος ο καιρός στα Καλάβρυτα μετά την χιονόπτωση τις βραδινές και κυρίως πρωινές ώρες της Τρίτης 30 Ιανουαρίου που έντυσε στα λευκά το μεγαλύτερο μέρος των Καλαβρύτων. Τα φαινόμενα έχουν υποχωρήσει με διαστήματα ηλιοφάνειας. Το οδικό δίκτυο στο μεγαλύτερο μέρος, χωρίς προβλήματα (κλειστή παραμένει ο δρόμος από Περιστέρα Ακράτας Δήμου Αιγιαλείας έως χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων). 
Οι θερμοκρασία είναι στο "0" αλλά η αίσθηση του κρύου πολύ χαμηλότερη. Πρόβλημα κυρίως ο παγετός που θα επικρατήσει με χαμηλές θερμοκρασίες και επικινδυνότητα στις μετακινήσεις.

Η κακοκαιρία κορυφώνεται σήμερα Τρίτη (30.1.2024), με βροχές και σποραδικές καταιγίδες έως το βράδυ σε αρκετές περιοχές αλλά και χιόνια στα ορεινά τμήματα και σε πιο χαμηλά υψόμετρα, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως το βράδυ σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Μαγνησίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Εύβοιας, της Κρήτης και στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου ενώ χιόνια θα πέσουν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Μαγνησίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και της Κρήτης.
Στη συνέχεια τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σημαντική σταδιακή εξασθένηση και από το πρωί της Τετάρτης 31/01 θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στην Εύβοια και κυρίως στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.