HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Υφ. Χ. Αλεξοπούλου εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αιγίου

Στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την...



Στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, παρευρέθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου. Η κυρία Αλεξοπούλου συμμετείχε στη δοξολογία που τελέστηκε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό «Κοίμηση της Θεοτόκου» του Αιγίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, αλλά και στην επιμνημόσυνη δέηση.
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου κατέθεσε, εκ μέρους της κυβέρνησης, στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων και αργότερα παρακολούθησε με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση την παρέλαση.
Όπως τόνισε η κ. Αλεξοπούλου "Η Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία ιστορικά γεγονότα της χώρας μας, το οποίο οδήγησε στην απελευθέρωση της Ελλάδας. Σκοπός της ήταν η οργάνωση και ο προσδιορισμός του χρόνου εκδήλωσης της επερχόμενης ελληνικής επανάστασης στην Πελοπόννησο. Με προεδρικό Διάταγμα καθιερώθηκε η 26η Ιανουαρίου ως Δημόσια Εορτή Τοπικής και Ιστορικής Σημασίας για όλη την Αιγιάλεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.