HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων έκοψε την πίτα του - ΦΩΤΟ

Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, έκοψε την βασιλόπιτα, εν μέσω ευχών για μια καλή και ήρεμη χρονιά. Την β...



Σε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα, το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων, έκοψε την βασιλόπιτα, εν μέσω ευχών για μια καλή και ήρεμη χρονιά. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Λαύρας π. Ευσέβιος, συνοδεία του Αρχιμανδρίτου Φιλαρέτου.
Παραβρέθηκε ο διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων Βασίλειος Σταθούλιας, ο υποδιοικητής κ. Βασίλειος Φελέκης, οι Αξιωματικοί και οι Αστυνομικοί του Τμήματος, ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων κ. Δημήτριος Λιανόπουλος, ενώ την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Τάκης Βαρβιτσιώτης και Ζήσης Ζησημόπουλος.
Η πολύ όμορφη και εμπνευσμένη βασιλόπιτα, ήταν δωρεά του Ηγουμένου της Αγίας Λαύρας, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο. Μετά την εκδήλωση, ακολούθησε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.