HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας (ΦΩΤΟ)

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο Αίγιο την Παρασκευή 26...



Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Μυστικής Συνέλευσης της Βοστίτσας, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στο Αίγιο την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος.
Ο κ. Παπαδόπουλος παρακολούθησε την Δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερωνύμου, ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων στα Υψηλά Αλώνια.
Μετά την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων, ακολούθησε παρέλαση μαθητικών και προσκοπικών τμημάτων, καθώς και τμημάτων τοπικών συλλόγων και αναβιωτών υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Αιγίου «Ευτέρπη», της Φιλαρμονικής Ακράτας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης», που καταχειροκροτήθηκαν από τους χιλιάδες θεατές.
Στις εκδηλώσεις της Παρασκευής, την Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσώπησε η αχαιή υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, ενώ το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν: ο αρχηγός του κόμματος του κόμματος "Σπαρτιάτες" κ. Βασίλης Στίγκας, οι βουλευτές Αχαΐας κ.κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Ιάσων Φωτήλας, Σπυρίδων Τσιρώνης, Γεώργιος Ασπιώτης, ο αναπληρωτής Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι κομμάτων της Βουλής, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.