HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΧΟΥΡΙ - ΚΕΡΑΣΙΑ: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Βασιλόπουλος επι σειρά ετών γραμματέας Λεχουρίου

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 94 ετών ο Δημήτρης Βασιλόπουλος επι σειρά ετών ήταν γραμματέας Λεχουρίου. Η εξόδιος ακολουθεία θα τελεστεί την Π...



Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 94 ετών ο Δημήτρης Βασιλόπουλος επι σειρά ετών ήταν γραμματέας Λεχουρίου. Η εξόδιος ακολουθεία θα τελεστεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και ωρα 12 η ώρα στην Κερασιά Λεχουρίου.
Για τον αγαπητό σε όλους Δημήτρη Βασιλόπουλο γράφει ο εγγονός του Δημήτρης Γιαννόπουλος
Στον αγαπημένο μου παππού Δημήτρη 
Θα ήθελα να γράψω παρα πολλά για σένα  για το ήθος τις αξίες σου τις αρχές σου τις ιστοριες  και οσα πέρασες αλλα και για την εργατικότητα που μέχρι τελευταία στιγμή ήθελες πάντα να είναι όλα στην  εντέλεια!Είμαστε υπερήφανοι στην οικογένεια όλοι που σε είχαμε παππού και που μας διδάξες τόσα πολλά μακάρι να μπορέσουμε να πάρουμε έστω λίγο από το χαρακτήρα σου γιατί άφησες πίσω σου πλούσια πνευματικη κληρονομιά. Ήσουν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη ότι και να συνέβαινε,μια φορα στεναχωρημενο δεν σε είδαμε πάντα βαθυστοχαστο και να δίνεις πάντα καλές συμβουλες!εφυγες υσηχος και πληρης ημερων και ευτυχισμένος οπως και αυτο ηθελες,επεισης ήσουν πολύ μπροστά για τα χρόνια που έζησες και μαζί σου όλοι εμείς που σε είχαμε στήριγμα!τα καλοκαίρια στο χωριό πάντα θα μας μάθαινες από κάτι καινούργιο!με 2 λέξεις θα σε αποχαιρετήσουν  τα 8 σου εγγόνια και τα 7 δισέγγονα..
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ γιατί εκεί ανήκεις!
Τα πολυαγαπημενα σου εγγόνια !
Μαρια,Φωτεινή,Βασίλης,Καλλιόπη,Δημήτρης, Αδαμαντία,Δημήτρακης,Διονύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.