HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ: Με νέο σύγχρονο μηχάνημα ενισχύεται ο μηχανολογικός στόλος του Δήμου

M’ ένα ακόμη σύγχρονο μηχάνημα ενισχύεται ο μηχανολογικός στόλος του Δήμου Ερυμάνθου. Συγκεκριμένα παρελήφθη από τη δημοτική Αρχή ένας ολοκ...



M’ ένα ακόμη σύγχρονο μηχάνημα ενισχύεται ο μηχανολογικός στόλος του Δήμου Ερυμάνθου. Συγκεκριμένα παρελήφθη από τη δημοτική Αρχή ένας ολοκαίνουριος ελαστικοφόρος φορτωτής με οπίσθιο εκσκαφέα, η προμήθεια του οποίου έγινε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και ιδίους πόρους του Δήμου.
Το μηχάνημα θα καλύψει ανάγκες καθαρισμού, συντήρησης και διαμόρφωσης αγροτικών και δημοτικών οδών, καθώς και τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας. Να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο μηχάνημα που αποκτά η δημοτική Αρχή Ερυμάνθου τα τελευταία χρόνια, με το σύνολο των μηχανημάτων του Δήμου να ανέρχεται σε πέντε.
«Αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης καταφέραμε να αναβαθμίσουμε σημαντικά τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό μας και συνεπώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους συνδημότες μας. Τα τελευταία χρόνια αποκτήσαμε δύο καινούρια μηχανήματα, τα οποία έλειπαν από τον στόλο μας και μας επιτρέπουν την αποτελεσματική και ταχύτερη λειτουργία των υπηρεσιών μας. Γνωρίζουμε πως ανάγκες οι μεγάλες, λόγω και των ιδιαίτερων γεωγραφικών χαρακτηριστικών του Δήμου μας, γι’ αυτό και η επίτευξη κάθε μικρού στόχου αποτελεί για εμάς μία μεγάλη κατάκτηση», δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.