HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Κάτω Αχαΐα

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στην κάτω Αχαΐα. Κατά τη διάρκεια τραυματίστηκε ένας 43χρονος αλλοδαπός. ...



Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24/1) στην κάτω Αχαΐα. Κατά τη διάρκεια τραυματίστηκε ένας 43χρονος αλλοδαπός. Ο άνδρας είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί, αφού είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, και στις 23.40 τη νύχτα της Τετάρτης επέστρεφε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ενώ ο άνδρας βρισκόταν έξω από την περίφραξη του σπιτιού του, τον προσέγγισε ένα μαύρο αυτοκίνητο με οδηγό έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος έβγαλε ένα πιστόλι, το έστρεψε προς το μέρος του 43χρονου και, μέσα από το αυτοκίνητο και από κοντινή απόσταση, τον πυροβόλησε τρεις φορές. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Από τους πυροβολισμούς, ο άνδρας τραυματίστηκε στη μέση με ένα από τα τραύματα να είναι διαμπερές. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια στο Π.Γ.Ν.Π. Ρίου για περαιτέρω νοσηλεία.
Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm και μία παραμορφωμένη βολίδα από φυσίγγιο πυροβόλου όπλου. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.