HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Κατέρρευσε και στο Νοσοκομείο του Ρίου οροφή κύριε Γεωργιάδη – Τι θέλετε; Να θρηνήσουμε θύματα;»

Αυστηρή δήλωση του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το περιστατικό κατάρρευσης τμήματος της οροφής στο νοσοκομείο του Ρίου Να απαντή...



Αυστηρή δήλωση του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το περιστατικό κατάρρευσης τμήματος της οροφής στο νοσοκομείο του Ρίου
Να απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης εάν «θέλει να θρηνήσουμε θύματα ή αν θα προβεί σε άμεσες πρωτοβουλίες για την ανάσχεση και αποτροπή της ολικής κατάρρευσης του ΕΣΥ», δηλώνει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, με φόντο την κατάρρευση τμήματος της οροφής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.
Ο τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα νοσοκομεία της χώρας. Ασθενείς και προσωπικό κινδυνεύουν όχι μόνο από την υποστελέχωση του δημόσιου συστήματος υγείας αλλά και από την επικινδυνότητα στην οποία έχουν αφεθεί οι υγειονομικές μονάδες του ΕΣΥ».
Υπενθυμίζει, μάλιστα, σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση που είχε καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση στις 4 Ιανουαρίου, με θέμα «Σε πλήρη κατάρρευση το ΕΣΥ: Δραματική η κατάσταση στα παιδιατρικά νοσοκομεία - Κατάρρευση ψευδοροφής στην Ψυχιατρική Κλινική του Ευαγγελισμού».
Τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε επισημάνει «τον κίνδυνο που διατρέχουν σε πολλούς νοσοκομειακούς χώρους όσοι βρίσκονται εκεί λόγω της κακής συντήρησης και της αστοχίας εξαιτίας της προχειρότητας που γίνονται οι πρόσθετες κατασκευές και παρεμβάσεις», σύμφωνα με την δήλωση του κ. Παναγιωτόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.