HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Δήμος Καλαβρύτων - Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Με την κοπή της Βασιλόπιτας του Δήμου το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος των ε...



Με την κοπή της Βασιλόπιτας του Δήμου το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιανουαρίου, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων που ξεκίνησε στις 14 Δεκεμβρίου περιλαμβάνοντας δεκάδες εκδηλώσεις και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.
Τη Βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, αφού την ευλόγησαν οι Ιερείς πρωτ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, πρωτ. Χρήστος Μπίρπμας και πρ. Ανδρέας Μάρκος. Ακολούθησε εντυπωσιακή χορευτική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς απ’ τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκεπαστού ενώ μοιράστηκαν, δώρα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Στην όμορφη εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Βασιλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Σαμαρτζόπουλος, Τάκης Βαρβιτσιώτης, Ζήσης Ζησιμόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θύμιος Φλογεράς, το Δ.Σ. του Συλλόγου Σκεπαστού, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. 
«Θέλω από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσοι αυτές τις γιορτινές μέρες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αφιερώνοντας χρόνο, κόπο και πολλή προσπάθεια ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Καλαβρύτων. Εκδηλώσεις που συνάντησαν ιδιαίτερη αποδοχή και εξαιρετικά σχόλια απ’ τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες μας αυτή την περίοδο. Οι βάσεις που φέτος μπήκαν θ’ αποτελέσουν οδηγό για όσα θ’ ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια», ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.
Να σημειωθεί ότι το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Καλάβρυτα άνοιξε φέτος για πρώτη φορά τις πύλες του με πολλές εκπλήξεις, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή και τη σύμπραξη σχολείων, φορέων και συλλόγων της περιοχής. Το συντονισμό και την οργανωτική ευθύνη του συνόλου των εκδηλώσεων είχαν ο Δήμος Καλαβρύτων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλαβρύτων-Σπηλαίου Λιμνών Καστριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.