HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Μεγάλη κίνηση στο πρώτο τριήμερο λειτουργίας του Χιονοδρομικού

To πρώτο τριήμερο του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων όπου άνοιξαν οι πίστες για χιονοδρομία είχαμε αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα, με εκατο...

To πρώτο τριήμερο του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων όπου άνοιξαν οι πίστες για χιονοδρομία είχαμε αρκετά μεγάλη επισκεψιμότητα, με εκατοντάδες λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων να σπεύδουν στο βουνό.
Οι περισσότερες από τις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου ήταν ανοικτές, με το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών να επιλέγουν τη Λητώ, την Δανάη, τη Φαίδρα, την Ισμήνη και την Αλκμήνη που ήταν τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή ανοικτές. Την Κυριακή ήταν ανοικτός και ο εναέριος αναβατήρας της Στύγας, ενώ από τους παιδικούς αναβατήρες ήταν ανοικτός όλο το Σαββατοκύριακο ο Ερμής και ο Ηρακλής.
Θυμίζουμε ότι φέτος ο αναβατήρας του Αχιλλέα έχει εκσυγχρονιστεί και αναβαθμιστεί και το γεγονός αυτό διευκολύνει τους σκιέρ και δίνει ακόμα περισσότερο μπόνους στο Χιονοδρομικό στον εμπορικό τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.