HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψυχάρα η Α.Ε.Καλαβρύτων λύγισε στο '90 από τον πρωτοπόρο Άρη

Τίποτα δεν έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων οτι αγωνίζονταν ο πρώτος στην βαθμολογία Άρης Πατρών που διεκδικεί...


Τίποτα δεν έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων οτι αγωνίζονταν ο πρώτος στην βαθμολογία Άρης Πατρών που διεκδικεί άνοδο στην Γ' Εθνική με την Α.Ε.Καλαβρύτων που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α΄κατηγορίας Αχαΐας. 
Μία ευκαιρία έκαναν οι "πρωτοπόροι" και αυτή στο 90' όπου και σημείωσαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σε αντίθεση με την Α.Ε.Καλαβρύτων που ήταν σαφώς καλύτερη και με 2-3 κλασικές ευκαιρίες από αυτές που λέμε "δεν χάνονται".
Αρνητικός ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Φωκάς με πολλά διαιτητικά λάθη.
Στο τέλος του παιχνιδιού (δεν κρατήθηκε ούτε λεπτό καθυστέρησης) δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με τους ψυχραιμότερους να "σβήνουν" κάθε εστία "φωτιάς"...
Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες των Καλαβρύτων, αγωνίστηκαν με πολύ πάθος, ήταν σαφώς καλύτεροι και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, λόγος που τους κάνει να αγωνίζονται για την φανέλα και το όνομα των Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.