HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: New Year Celebration Event με Αντωνία Καούρη σ’ ένα μοναδικό Live με pop - soul & funk ρεπερτόριο

Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στο αγαπημένο μας Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!! Γεμάτοι ενθουσιασμό και εορταστική διάθεση το Σάββατο 30 Δεκεμβ...





Προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στο αγαπημένο μας Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων!!
Γεμάτοι ενθουσιασμό και εορταστική διάθεση το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 σας καλωσορίζουμε στο στολισμένο μας Χριστουγεννιάτικο Chalet. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30, την γνωστή και ως golden hour του βουνού, με τα χρώματα της δύσης να μαγεύουν τους επισκέπτες.
Φοράμε τα γιορτινά μας και ανεβαίνουμε στο βουνό σ’ ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό μέσα στο δάσος.
Με το πιο ζεστό μας χαμόγελο και παρέα με τους αγαπημένους μας θα βρεθούμε για μια ακόμα φορά στα ψηλά για να καλωσορίσουμε μαζί τη νέα Χρονιά!
Σας περιμένουμε με εορταστικό Light Food Buffet, ποικιλία κρασιών από τοπικούς παραγωγούς και υπέροχες μουσικές από την Αντωνία Καούρη σ’ ένα μοναδικό Live με pop - soul& funk ρεπερτόριο εμπλουτισμένο από διασκευές με electro στοιχεία. Την Αντωνία τη γνωρίσαμε ως μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος INCO και ως solo τραγουδίστρια την είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο The Voice of Greece. Με καταγωγή από τα Καλάβρυτα και γνήσια λάτρης του βουνού ετοιμάζει την νέα της δισκογραφία. Τραγουδοποιός αλλά και υπέροχη ερμηνεύτρια η Αντωνία Καούρη με την μπάντα της θα γεμίσουν την βραδιά με το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο Soundtrack.
Μέσα στο εορταστικό αυτό κλίμα και καθώς ο ήλιος θα κρύβεται μέσα στις κορυφές του Χελμού θα έχουμε παράλληλα την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα (εως τις 16:00) με μία από τις καμπίνες του νέου αναβατήρα Αχιλλέα και να απολαύσουμε το χειμωνιάτικο τοπίο στα χρώματα της δύσης.
Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, η διοίκηση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, οι οποίοι ανέλαβαν φέτος την όμορφη πρωτοβουλία ενός New Year Celebration Event, σας περιμένουν να γιορτάσουμε μαζί και να απολαύσουμε το αγαπημένο μας βουνό σε μια μοναδική βραδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.