HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Σε εορταστικούς ρυθμούς η Κλειτορία - Άναψε το δέντρο με γιορτή για μικρούς και μεγάλους

Σε εορταστικό ρυθμό η Κλειτορία και επίσημα, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Κλειτορίας, την Φιλαρμονική του Δ...



Σε εορταστικό ρυθμό η Κλειτορία και επίσημα, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία της Κλειτορίας, την Φιλαρμονική του Δήμου να παιανίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα παιδιά να παίζουν με τον Αι Βασίλη και όλοι να χαρίζουν ευχές και χαμόγελα.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αισιοδοξία και αλληλεγγύη, δίνοντας ραντεβού και στις άλλες δημοτικές ενότητες για να πλημμυρίσει απ΄ άκρου εις άκρον ο Δήμος Καλαβρύτων με το πνεύμα των εορτών, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Να θυμίσουμε οτι ανάλογη εκδήλωση έγινε την Παρασκευή 14/12 στην Κέρτεζη, ακολουθεί το Σάββατο 6μμ στα Καλάβρυτα, την Κυριακή στις 6μμ στην Δάφνη και στις 7μμ στα Τριπόταμα και την Δευτέρα 18/12 στο Σκεπαστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.