HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Στην κορυφή των προτιμήσεων για τις γιορτές

Στο 90% είναι η πληρότητα των κρατήσεων στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων για τις μέρες των Χριστουγέννων, με τις περισσότερες από αυτές να αφο...



Στο 90% είναι η πληρότητα των κρατήσεων στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων για τις μέρες των Χριστουγέννων, με τις περισσότερες από αυτές να αφορούν τριήμερες διανυχτερεύσεις.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ένωσης ξενοδόχων Καλαβρύτων Κωνσταντίνο Δαφαλιά ακόμα και αυτό το 10% έχει προκύψει από ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να καλυφθεί άμεσα.
«Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις μέρες των Χριστουγέννων, όσο και για τις μέρες της Πρωτοχρονιάς» αναφέρει χαρακτηριστικά μιλώντας στον Max Fm. «Εκεί που υπάρχει ένα πρόβλημα και έχουμε χαμηλές πληρότητες για την εποχή είναι στις ενδιάμεσες ημέρες. Όμως και εκεί πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.
Να αναφέρουμε ότι οι τιμές είναι σε ένα λογικό πλαίσιο μεταξύ των 70 και 100 ευρώ για ένα δίκλινο, ενώ για μια οικογένεια ξεκινούν από τα 110 ευρώ και μπορεί να φτάσουν τα 200 ευρώ, ανάλογα με το ξενοδοχείο και το δωμάτιο που επιλέγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.