HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε κλίμα οδύνης η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρετά η Θεσσαλονίκη τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Υπό το ...



Σε κλίμα οδύνης αποχαιρετά η Θεσσαλονίκη τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.
Υπό το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που ανέμενε υπομονετικά από τις 8:30, έφτασε λίγο μετά τις 10 στον Ναό της Του Θεού Σοφίας η σορός του Βασίλη Καρρά, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η ταφή του σπουδαίου καλλιτέχνη θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τον τόπο που γεννήθηκε και τόσο αγαπούσε, άλλωστε αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του.
Ο Βασίλης Καρράς θα ταφεί τον τόπο όπου γεννήθηκε, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου είχε φτιάξει και επιχείρηση για να βοηθήσει τον τόπο του.
Βασίλης Καρράς λαϊκό προσκύνημα Θεσσαλονίκη
Σημειώνεται ότι από τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονται, τραγουδιστές – συνάδελφοι και φίλοι του Βασίλη Καρρά, αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπημένο σε όλη την Ελλάδα λαϊκό τραγουδιστή.
Από: thes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.