HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ζωή Κωνσταντοπούλου από Καλάβρυτα: Η Πολιτεία να διεκδικήσει τις οφειλόμενες αποζημιώσεις

Η πρόεδρος της "Πλεύση Ελευθερίας" Ζωή Κωνσταντοπούλου παραβρέθηκε σημερα στα Καλάβρυτα για την επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώμ...



Η πρόεδρος της "Πλεύση Ελευθερίας" Ζωή Κωνσταντοπούλου παραβρέθηκε σημερα στα Καλάβρυτα για την επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και αναφέρθηκε στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, επισημαίνοντας πως δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η ελευθερία μας είναι βγαλμένη από τα κόκαλα των προγόνων μας τα ιερά. "Να μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι, σφαγιάστηκαν σε αντίποινα της αντίστασης των προγόνων μας για να είμαστε εμείς ελεύθεροι” σημείωσε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας πως είναι χρέος όλων στη μνήμη εκείνων που θυσιάστηκαν, που πολέμησαν και εκτελέστηκαν αλλά και στη ζωή και στη τιμή εκείνων που επέζησαν μέχρι σήμερα ως μάρτυρες και συνεχιστές αυτής της θυσίας, η Πολιτεία να διεκδικήσει τις οφειλόμενες αποζημιώσεις. Όπως σημείωσε η Πολιτεία δεν έχει τιμήσει τους νεκρούς διεκδικώντας τε μέχρι σήμερα και κατέληξε “Δεν είναι ζήτημα που εναπόκειται στην προαίρεση καμίας κυβέρνησης είναι υποχρέωση ηθική, ιστορική, εθνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.