HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εμπορικό και επιχειρηματικό Δίκτυο Καλαβρύτων - Γενική Συνέλευση μελών

Αγαπητοί Συνάδελφοι σας προσκαλούμε στο Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού του Συλλόγου μας στις 14/01...



Αγαπητοί Συνάδελφοι σας προσκαλούμε στο Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού του Συλλόγου μας στις 14/01/2024 & ώρα 17:30 στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων με τα ακόλουθα θέματα: Εκλογή Προεδρίου Γενικής Συνέλευσης - Ψηφολέκτη, εκλογή Δ.Σ., εκλογή ελεγκτικής επιτροπής & εκλογή αντιπροσώπων στην Ο.Ε.ΕΣ.Π. Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία στην ως άνω ημερομηνία, συγκαλείται επαναληπτική γενική συνέλευση στις 21/01/2024 ημέρα Κυριακή & ώρα 17:30 μ.μ. ακριβώς στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα. Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία στην ως άνω ημερομηνία, συγκαλείται γενική συνέλευση χωρίς νεότερη πρόκληση στις 28/01/2024 ημέρα Κυριακή & ώρα 17:30 μ.μ. ακριβώς στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα, η οποία θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων.
Σημείωση: μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με αρ. πρωτ. 138 δικαίωμα συμμετοχής στην συνέλευση, θα έχουν τα μέλη εκείνα που θα καταβάλλουν το ποσό των 10 ευρώ.
Υ.Γ.: Υποψηφιότητες & εγγραφές θα είναι δέκτες στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας έως 28/12/2023 & ώρα 23:59.
Ο Πρόεδρος Ηλίας Ερμείδης
O Γενικός Γραμματέας Μάριος Φράγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.