HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρώην διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων ο 61χρονος απόστρατος που βρέθηκε νεκρός

Πρώην διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων ήταν ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ που εντοπίστηκε νεκρός λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας από στελέχ...



Πρώην διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων ήταν ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛΑΣ που εντοπίστηκε νεκρός λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας από στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Τα ίχνη του Μιχαήλ Ματσάκου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Κυριακής με τον άτυχο 61χρονο να εντοπίζεται χωρίς τις αισθήσεις του σε αμπελώνες κοντά στην Αρλα Δυτικής Αχαΐας.
Σσύμφωνα με το kalavrytanews.com ο 61χρονος απόστρατος βρέθηκε σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το αυτοκίνητό του που είχε ακινητοποιηθεί σε χωματόδρομο.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του είχε διαπιστωθεί ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου κατεγράφη λίγο πριν τις 11 το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Ερυμάνθειας Αχαΐας.
Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ζητήθηκε η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, με μια τριμελή ομάδα διασωστών και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν», να συμμετέχουν στις αναζητήσεις για τον 61χρονο.
Η κηδεία του θα τελεστεί στο Δαμακίνη Αιγιαλείας 1μμ.
Η οικογένεια του εκλιπόντος μέσα στην βαθιά οδύνη της εκφράζει ευχαριστίες προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΜΑΚ και Αστυνομία αλλά και όλους όσους έσπευσαν και συνέδραμαν στις δύσκολες ώρες για την αναζήτηση και τον εντοπισμό του του αγαπητού σε όλους Μιχάλη Ματσάκου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.