HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

RALLY REGULARITY Monte Vostitsa - Στα χιονισμένα Καλάβρυτα ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα

Δεκάδες ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα βρέθηκαν σήμερα στα χιονισμένα Καλάβρυτα στα πλαίσια του αγώνα "5ο 4ΤΡΟΧΟΙ RALLY REGULARITY Mont...



Δεκάδες ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα βρέθηκαν σήμερα στα χιονισμένα Καλάβρυτα στα πλαίσια του αγώνα "5ο 4ΤΡΟΧΟΙ RALLY REGULARITY Monte Vostitsa" που διωργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Α.Λ.Μ.Α – ΑΙΓΙΟΥ
Τα οχήματα ξεκίνησαν από Αίγιο και διέσχισαν την εξαιρετική διαδρομή για Καλάβρυτα μέσω Φτέρης, από Καλάβρυτα Κλειτορία και από εκεί μέσω Ζαρούχλας πάλι στο Αίγιο.
Αυτός ο σπουδαίος αγώνας αποτελεί τον τελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος RALLY REGULARITY Ιστορικών αυτοκινήτων της ΟΜΑΕ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της ορεινής Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων.
Οι δρόμοι αυτής της περιοχής διακρίνονται για τις θεαματικές και τεχνικές ειδικές διαδρομές τους, οι οποίες έχουν γράψει ιστορία στους αγώνες RALLY. Το χειμερινό τοπίο, η ιστορία και τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής είναι βέβαιο πως θα μαγέψουν και θα αποζημιώσουν τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.