HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την 10η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00, στο Δημαρχείο Καλαβ...



Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την 10η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00, στο Δημαρχείο Καλαβρύτων με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί υποβολής πρότασης – αίτησης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, για τη διατήρηση του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου, με την επωνυμία: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ». (Εξαίρεση από την κατάργηση του άρθρου
27 του ν. 5056/2023 των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου των Δήμων με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κατ’ άρθρο 52 του ν. 5056/2023).
2. Περί υποβολής πρότασης – αίτησης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, για τη διατήρηση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, με την επωνυμία: «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΏΝ».
(Εξαίρεση από την κατάργηση του άρθρου 29 του ν. 5056/2023 των Κοινωφελών Επιχειρήσεων των Δήμων, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κατ’ άρθρο 52 του ν. 5056/2023).
3. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του Δήμου οικον. έτους 2023.
4. Περί πραγματοποίησης Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Καλαβρύτων.
5. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας υπηρεσίας του Δήμου για την 5η παράταση και μέχρι 30-04-2024 της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Υδρομάστευση πηγής κεφαλόβρυσο και εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Τ.Κ. Κούτελης Δήμου Καλαβρύτων».
6. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας υπηρεσίας του Δήμου για την 3η παράταση και μέχρι 7-12-2023 της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Εργασίες Αποκατάστασης Παλαιού Σχολείου Κάτω Λουσών σε κτίριο πολιτιστικού χαρακτήρα».
7. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας υπηρεσίας του Δήμου για την 1η παράταση και μέχρι 30-5-2024 της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αγροτική οδοποιία ́Ανω Λουσοί – Λιθαράκια –Λεύκα Δήμου Καλαβρύτων».
8. Περί έγκρισης γνώμης της Διευθύνουσας υπηρεσίας του Δήμου για την 3η παράταση και μέχρι 31-12-2023 της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση Ιστορικού, Εμπορικού & Τουριστικού Κέντρου Καλαβρύτων» του Δήμου Καλαβρύτων.
9. Περί διαγραφής χρεών.
10. Περί αιτήματος επιχορήγησης του σωματείου: Θεατρικός ́Ομιλος «ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΟΣ».
11. Περί του από 30-10-2023 αιτήματος του Συλλόγου των Απανταχού Μπουμπουκιωτών «Ο ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ» Κοινότητας Μανεσίου, για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μπούμπουκα, για πολιτιστικό κέντρο του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.