HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού στο γήπεδο της ΑΕΚ

Η 18η Νοεμβρίου είναι μια σημαντική μέρα για την ΑΕΚ και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη αφού έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνι...



Η 18η Νοεμβρίου είναι μια σημαντική μέρα για την ΑΕΚ και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη αφού έγιναν τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού στην OPAP Arena, με την ΠΑΕ να ανεβάζει στα social media ένα βίντεο για την παρουσίασή του, εν αναμονή των εγκαινίων που θα γίνουν σύντομα και για το μουσείο της ομάδας.
Όταν ο Μελισσανίδης είχε παρουσιάσει το τελικό σχέδιο της OPAP Arena είχε σταθεί πολύ στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που προβλεπόταν, αφού η προσφυγιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο, πολύ σημαντικό θέμα για τον ίδιο. Η ώρα, λοιπόν, για αυτά τα εγκαίνια έφτασε, με τις πύλες του να ανοίγουν το Σάββατο (18/11).
Πρόκειται για ένα έργο για το οποίο όλοι στην ΑΕΚ είναι υπερήφανοι και η ΠΑΕ φρόντισε να ανεβάσει σχετικό βίντεο – παρουσίαση στα social media ώστε να πάρουν όλοι, μέχρι να το επισκεφθούν, μια ιδέα για το τι θα δουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.