HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πάλι η Α.Ε.Καλαβρύτων

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η ανανέωση της εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Α.Ε.Καλαβρύτων. Η Διοίκηση της ομάδας κατέθεσε για ...



Ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες η ανανέωση της εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Α.Ε.Καλαβρύτων. Η Διοίκηση της ομάδας κατέθεσε για άλλη μια χρονιά, άρτιο φάκελο, εναρμονισμένος πλήρως με την νέα αθλητική νομοθεσία.
Μετά από ενδελεχή έλεγχο εγκρίθηκαν όλα τα οικονομικά στοιχεία, απολογισμός και προϋπολογισμός, εναρμονισμένο τροποποιημένο καταστατικό, βεβαιώσεις ελέγχων από την Περιφέρεια κλπ.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων κατέθεσε ολοκληρωμένο φάκελο για Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ και μετά από τους απαιτούμενους αυστηρούς ελέγχους εκκρίθηκε η εγγραφή.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία με παρόν και μέλλον, προσφέροντας στον τοπικό αθλητισμό, εκπροσωπώντας ολόκληρη την Επαρχία Καλαβρύτων και στα παιδιά μας ένα περιβάλλον, εκπαίδευσης, άθλησης και ασφάλειας με υψηλά στάνταρ και πρότυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.