HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από τη ζωή η «βασίλισσα των πανηγυριών», Βάσω Χατζή

Μια ακόμη μεγάλη απώλεια θρηνεί το ελληνικό τραγούδι, καθώς έφυγε από τη ζωή η γνωστή τραγουδίστρια του λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού, Βά...



Μια ακόμη μεγάλη απώλεια θρηνεί το ελληνικό τραγούδι, καθώς έφυγε από τη ζωή η γνωστή τραγουδίστρια του λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού, Βάσω Χατζή, σε ηλικία 75 ετών.
«Δυστυχώς τα άσχημα νέα μαθαίνονται πολύ γρήγορα. Βάσω Χατζή, δεν θα υπάρξει πάλι τέτοια μεγάλη τραγουδίστρια! Καλό σου ταξίδι Βάσω μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…. Πριν λίγες βδομάδες τα λέγαμε στο μαγαζί που είχες έρθει! Δεν έχω λόγια… θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της, στους ανθρώπους της. Σε όλη την καλλιτεχνική μας οικογένεια! Αναντικατάστατη» έγραψε η Χαρά Βέρρα.
Η Βάσω Χατζή, η «βασίλισσα των πανηγυριών», όπως την αποκαλούσαν, καταγόταν από την Ασωπία Βοιωτίας και ασχολήθηκε με το τραγούδι από 17 ετών, οπότε ήρθε στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.