HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα. Από χθες σε αρ...



Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για την κακοκαιρία που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα. Από χθες σε αρκετές περιοχές της χώρας σημειώθηκαν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ προβλήματα αντιμετώπισε και η Αττική στις πιο κεντρικές οδικές αρτηρίες με τους οδηγούς να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.
Προβλήματα από την κακοκαιρία καταγράφηκαν χθες στην Αργολίδα, στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου και του Άργους. Κεντρικοί δρόμοι στις δύο πόλεις μετατράπηκαν σε ποτάμια από την ισχυρή νεροποντή. Παράλληλα, από τους δυνατούς ανέμους έπεσαν δέντρα σε Ναύπλιο, Άργος, Λυγουριό, Τροιζηνία, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί το κόψιμο των κορμών.
Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ
Α. Σήμερα Σάββατο (11-11-23) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
α. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο - Σάμο), στο βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας - Παξών), την Ήπειρο, τα νότια τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου και τα Κύθηρα.
β. Από το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
γ. Από αργά το βράδυ στα Δωδεκάνησα.
Από το μεσημέρι και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα όπου θα εξασθενήσουν το πρωί της Κυριακής.
Β. Άνεμοι νοτίων διευθύνσεων εντάσεως τοπικά 8 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (11-11-23) μέχρι το απόγευμα.
Γ. Επισημαίνεται πως από το απόγευμα της Κυριακής (12-11-23) και μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (13-11-23) νέο καιρικό σύστημα από τα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα και τη Δευτέρα το ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.