HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ τιμά τα 50χρονια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ τιμά τα 50χρονια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου του Νοέμβρη '73. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Τα συνθήματα ...



Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ τιμά τα 50χρονια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου του Νοέμβρη '73. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Τα συνθήματα Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία που ακούστηκαν τότε είναι πάντα επίκαιρα. Σήμερα που η κυβέρνηση της ΝΔ με τις νεοφιλελευθερες πολιτικές της και τις αντιδημοκρατικές επιλογές σε ζητήματα Δημοκρατίας επιβεβαιώνει ότι τίποτε δεν διδάχθηκε από την εξέγερση των νέων τον Νοέμβρη του'73. Τιμούμε τους νεκρούς της εξέγερσης που μεταξύ τους ήταν και ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Κυριακόπουλος.
Προτείνουμε στον Δήμο Καλαβρύτων να δοθεί το όνομα του σε ένα δρόμο της πόλης των Καλαβρύτων. Ας διατηρούμε πάντα ζωντανά στην μνήμη μας στους αγώνες των νέων μας που απέδειξαν εκείνες τις μέρες του Νοέμβρη οτι μόνον με αγώνες μπορεί να υπάρχει καλύτερο αύριο. Γιατί ο Αγώνας απέναντι στην Δικτατορία ήταν και σκληρός και δύσκολος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.