HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο κοντά στην Λέσβο με 14 άτομα

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές καθώς, βυθίστηκε φορτηγό πλοίο με 14 άτομα πλήρωμα και σημαία από τις νήσους Καμόρες, στην θαλά...



Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές καθώς, βυθίστηκε φορτηγό πλοίο με 14 άτομα πλήρωμα και σημαία από τις νήσους Καμόρες, στην θαλάσσια περιοχή 4,5 μιλίων νοτιοδυτικά της Λέσβου.
Στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 8 μποφόρ, ενώ η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν οι επιβαίνοντες του πλοίου είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις 7 το πρωί δήλωσε μηχανική βλάβη, ενώ στις 8:20 έστειλε σήμα «may day» όπου δήλωσε και κάποια κλίση. Λίγη ώρα αργότερα χάθηκε από τα ραντάρ.
Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί από τις Ελληνικές Αρχές ένα άτομο, το οποίο ανασύρθηκε από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ 13 ακόμα αγνοούνται.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην περιοχή βρίσκονται πέντε φρεγάτες, ενώ έχουν αποπλεύσει και τρία σκάφη του Λιμενικού. Στην επιχείρηση συνδράμει από αέρος ένα ελικόπτερο και έχει ενεργοποιηθεί και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού.
Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Δεκέλεια της Αιγύπτου φορτωμένο με αλάτι και τελικό προορισμό το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης. Μεταξύ των μελών του πληρώματος περιλαμβάνονται δύο υπήκοοι Συρίας ένας Ινδός και 11 Αιγύπτιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.