HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Γουμένισσα ο Θανάσης Παπαδόπουλος - "Ζούμε μαζί - Συνεχίζουμε μαζί" (ΦΩΤΟ)

Την Γουμένισσά επισκέφθηκε την Δευτέρα το βράδυ ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Παπαδόπουλος, στα πλαίσια των περιοδειών...



Την Γουμένισσά επισκέφθηκε την Δευτέρα το βράδυ ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Παπαδόπουλος, στα πλαίσια των περιοδειών του. Τον κ. Παπαδόπουλο που συνόδευαν υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του και υποψήφιοι Πρόεδροι, υποδέχθηκαν με θέρμη οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χάμψας, ο εφημέριος του χωριού π. Αριστείδης Πριονάς. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του χωριού, ένα χωριό που το χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, η σύμπνοια, η ενότητα και αγαστή συνεργασία με Δήμο και Περιφέρεια. Όλοι μαζί συμφώνησαν οτι "ζούμε μαζί και θα συνεχίσουμε μαζί" δείχνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Παπαδόπουλο με μια σειρά όμως αιτημάτων για το καλό του συνόλου του χωριού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.