HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Κανελλόπουλος: Θα σεβαστώ τη ψήφο των συνδημοτών μου και θα αγωνιστώ για την ανάπτυξη και ευημερία όλων των δημοτών του Δήμου

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο κ. Αθανάσιος Κανελλόπουλος στην οποία αναφέρει:  Καταρχήν επικοινώνησα τηλεφωνικά με Δήμαρχο Καλαβρύτων κ...



Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο κ. Αθανάσιος Κανελλόπουλος στην οποία αναφέρει: 
Καταρχήν επικοινώνησα τηλεφωνικά με Δήμαρχο Καλαβρύτων και εκ νέου εκλεγέντα κύριο Αθανάσιο Παπαδόπουλο και τον συνεχάρη. Του ευχήθηκα καλή θητεία και συνεργασία μέσα στα πλαίσια του πολιτικού διαλόγου αλλά και των αντίθετων απόψεων που θα εκφραστούν μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο για το καλό του τόπου μας. Εγώ, όπως είχα δηλώσει και προεκλογικά, θα σεβαστώ τη ψήφο των συνδημοτών μου και από τη θέση στην οποία θα με κατατάξουν θα αγωνιστώ για την ανάπτυξη και ευημερία όλων των δημοτών του Δήμου. 
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τις συνδημότισσες και τους συνδημότες που τίμησαν το Συνδυασμό μας και να τους διαβεβαιώσω ότι εγώ και οι εκλεχθέντες σύμβουλοί μου θα είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και θα συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας και με την κριτική μας τα μέγιστα στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων όλων των κατοίκων του Δήμου. 
Ο Συνδυασμός μας, που δημιουργήθηκε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, πέτυχε, μεν, να ακουστούν οι προτάσεις του πλην όμως ο χρόνος αυτός δεν ήταν επαρκής για να υιοθετηθούν από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Θέσαμε, όμως, τις βάσεις για να προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον με τις εμπειρίες που αποκτήσαμε. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, Συμβούλους Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων που με εμπιστεύτηκαν και μαζί δώσαμε αυτό τον ευγενή αγώνα καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.