HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεόδωρος Μπαρής: "Ο λαός του Δήμου Ερυμάνθου μας έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας"

ΔΗΛΩΣΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΠΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ  Ο λαός του Δήμου Ερυμάνθου με την ψήφο του μας έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας. ...



ΔΗΛΩΣΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΠΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ 
Ο λαός του Δήμου Ερυμάνθου με την ψήφο του μας έδωσε καθαρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας. Έκανε πράξη το σύνθημά μας «Την Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα συνεχίζουμε». Ευχαριστώ από καρδιάς τις χιλιάδες των συνδημοτών μας από άκρου σε άκρο του Δήμου μας, που αναγνωρίζοντας το έργο που παρήχθη τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον συνδυασμό μας, «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».
Τώρα κοιτάμε μόνο μπροστά, συνεχίζοντας την προσπάθεια για έναν Δήμο ισχυρό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των δημοτών μας και θα δίνει προοπτική και ελπίδα στους νέους μας.
Σας διαβεβαιώνω πως και τη νέα δημοτική περίοδο η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να ενεργεί με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια, διαφάνεια, διεκδικητικότητα αλλά και αποτελεσματικότητα, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους άλλους δυο συνυποψήφιους μου για τον αγώνα τους. Άλλωστε, η αξία της νίκης είναι άμεσα συνυφασμένη και με την δύναμη του αντιπάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.