HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Λυκούρια ο Θανάσης Παπαδόπουλος (ΦΩΤΟ)

Την Λυκούρια επισκέφθηκε την Τρίτη το βράδυ ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος αφού επισκέφ...



Την Λυκούρια επισκέφθηκε την Τρίτη το βράδυ ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος αφού επισκέφθηκε Λευκάσιο, Φίλια, Παγκράτι και Κρινόφυτα, ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο κεφαλοχώρι των Καλαβρύτων συνοδευόμενος από υποψηφίου Δημοτικούς Συμβούλους και υποψηφίου δημοτικών κοινοτήτων, μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων της Λυκούριας. Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε τα έργα που έχουν γίνει, στα έργα που έχουν ενταχθεί για να ολοκληρωθούν και στο σχεδιασμό της νέας πενταετίας. Παρέδωσε δε στην Τοπική Κοινότητα τη μελέτη για την ύδρευση της Λυκούριας, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων, ενώ έκανε αναφορά στις φήμες περί εγκρίσεως εγκατάστασης υδροηλεκτρικού σταθμού παραγωγής ρεύματος στον Αροάνιο ποταμό, μιλώντας συγκεκριμένα και με ονόματα για αίτηση που έχει γίνει από εταιρεία, που όμως δεν έχει πάρει καμία έγκριση και όπως δήλωσε δεν θα πάρει ποτέ. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων αναφέρθηκε στην συνεργασία με το Συλλόγου Λυκουριωτών και την τοπική κοινότητα για την ανάδειξη και αξιοποίηση των πηγών του Λάδωνα, αλλά και στο μεγάλη εκδήλωση στις πηγές μαζί με την νεολαία της Λυκούριας
Ο κ. Παπαδόπουλος, κάλεσε τους κατοίκους να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη στον ίδιο και στον συνδυασμό του επισημαίνοντας οτι θα συνεχίσουμε στο δρόμο της ευθύνης και τις ανάπτυξης χωρίς την παραμικρή ολιγωρία ή παρέκκλιση.

Τέλος προσκάλεσε τους κατοίκους στην νέα περιοδεία που θα πραγματοποιήσει αμέσως μετά τις εκλογές για να σχεδιάσουν μαζί το μέλλον των κοινοτήτων μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.