HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προεκλογική συγκέντρωση - ομιλία του Θανάση Κανελλόπουλου στη Δάφνη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Κανελλόπουλος, αφού περιόδευσε σε Δημοτικές Κοινότητες της Κλειτορίας (Άνω Κλειτορία και Κλείτωρ) και των Παϊω...



Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Κανελλόπουλος, αφού περιόδευσε σε Δημοτικές Κοινότητες της Κλειτορίας (Άνω Κλειτορία και Κλείτωρ) και των Παϊων (Πεύκο και Πάος), κατέληξε στη Δάφνη, όπου έκανε την κεντρική του ομιλία προς τους κατοίκους της Δάφνης και των πέριξ αυτής Δημοτικών Κοινοτήτων. 
Σε ανακοίνωσή της η παράταξη του κ. Κανελλόπουλου αναφέρει: 
Η παρουσία του κόσμου ήταν πρωτοφανής για την περιοχή και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, δείχνοντας την απόφασή τους να συμπαρασταθούν στον κύριο Κανελλόπουλο και στην επίτευξη του στόχου του να είναι η παράταξή του νικήτρια στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές. Ο κόσμος των υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και επευφημίες.
Ο κύριος Κανελλόπουλος ανέπτυξε τις βασικές αρχές του προγράμματός του (συγκροτημένο πρόγραμμα για να γίνει ο Δήμος πόλος έλξης επιχειρηματιών, δημιουργία υποδομών ώστε να υπάρχει τουρισμός 365 μέρες το έτος, ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής (κτηνοτροφία και γεωργία), ανάδειξη όλων των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου και αξιοποίηση όλων των τουριστικών χώρων της περιοχής, στον εκσυγχρονισμό του Δήμου ώστε ο πολίτης να έχει άμεση πρόσβαση κλπ).
Τέλος, ο κύριος Κανελλόπουλος αναφέρθηκε σε ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής που έχουν σχέση με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση των κτηνοτροφικών και γεωργικών μονάδων, άνοιγμα και συντήρηση αγροτικών δρόμων, επαναφορά και ανάπτυξη καλλιέργειας παραδοσιακών ποικιλιών (π.χ. σταφυλιών, μήλων κλπ), σταθερή υγειονομική περίθαλψη στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας, λήψη μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας (βιολογικός καθαρισμός, διαχείριση λυμάτων, καθαρό και υγιές πόσιμο νερό, αποκομιδή απορριμμάτων), δυνατότητα πρόσβασης των κατοίκων στις κωμοπόλεις της περιοχής (Πάος, Τριπόταμα, Κλειτορία, Καλάβρυτα) για την εξυπηρέτηση των βασικών τους καθημερινών αναγκών με συγκεκριμένο πρόγραμμα που ανέπτυξε λεπτομερώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.