HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Κανελλόπουλος: Ο αγώνας για να φέρουμε μια νέα εποχή με νέους στόχους στο Δήμο μας συνεχίζεται

Δήλωση Θανάση Κανελλόπουλου, επικεφαλή του Συνδυασμού  ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για την αλλαγή, ανάπτυξη και ευημερία του Δήμου Καλαβρύτω...



Δήλωση Θανάση Κανελλόπουλου, επικεφαλή του Συνδυασμού 
ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για την αλλαγή, ανάπτυξη και ευημερία του Δήμου Καλαβρύτων 

Συνδημότισσες και Συνδημότες, 
Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας και την πάροδο ορισμένων ωρών ηρεμίας και περισυλλογής, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους εσάς που εμπιστευτήκατε και στηρίξατε το Συνδυασμό ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και εμένα προσωπικά, ως επικεφαλής αυτού, με την ψήφο σας στη διεκδίκηση του Δήμου Καλαβρύτων. 
Ο Συνδυασμός μας ήταν νέος, δημιουργήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πριν από την ημερομηνία των εκλογών και αποτελείτο στη συντριπτική πλειοψηφία του από νέα πρόσωπα για τα Δημοτικά δρώμενα, συμπεριλαμβανομένου και εμού. 
Η δημιουργία του Συνδυασμού μας ήταν απόρροια της επιθυμίας εκείνων των Συνδημοτών μας που αναζητούσαν και αναζητούν ακόμα, έναν Δήμο που να λειτουργεί με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης. Αγωνιστήκαμε, οι έχοντες την εμπειρία προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων και οι νέοι, με ευγενή ανταγωνισμό και όχι με μεθόδους προηγούμενων δεκαετιών και ο Συνδυασμός μας έλαβε ένα σημαντικό ποσοστό λαμβανομένων υπόψη όλων των ανωτέρω συνθηκών και πολλών άλλων που σας είναι γνωστοί. Θα είναι ο μοναδικός Συνδυασμός στην αντιπολίτευση στην εκ νέου εκλεγείσα Δημοτική Αρχή στο Δήμο και θα ασκήσει με γνώση, αποφασιστικότητα και δυναμισμό τα καθήκοντα που του αρμόζουν προς το συμφέρον όλων των Συνδημοτών μας. 
Η εμπιστοσύνη και η στήριξή σας στο Συνδυασμό, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια επιμονή να αγωνιζόμαστε και να συμβάλλουμε με τις προτάσεις μας και με την κριτική μας ώστε να επικρατεί η ισονομία, η διαφάνεια και η ισότητα ευκαιριών για όλους τους Συνδημότες μας. Ο Συνδυασμός μας δημιουργήθηκε για να μείνει και να συνεχίσει την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων που ανήγγειλε προεκλογικά. 
Ο αγώνας για να φέρουμε μια νέα εποχή με νέους στόχους στο Δήμο μας συνεχίζεται. 
Θανάσης Κανελλόπουλος 
Επικεφαλής του Συνδυασμού 
ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
για την αλλαγή, ανάπτυξη και ευημερία του Δήμου Καλαβρύτων 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.