HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Στην τελική φάση ο "Αχιλλέας" - Για νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας η νέα χειμερινή περίοδος

Στην τελική φάση η κατασκευή του νέου "Αχιλλέα" στα πλαίσια των μεγάλων έργων αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων και τις επό...



Στην τελική φάση η κατασκευή του νέου "Αχιλλέα" στα πλαίσια των μεγάλων έργων αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν τα συρματόσχοινα και θα ξεκινήσουν οι δοκιμές προκειμένου με απόλυτη ασφάλεια να δοθεί στο κοινό την νέα χιονοδρομική περίοδο.
Να σημειώσουμε οτι η περσυνή χιονοδρομική χρονιά έκλεισε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Είναι ενδεικτικό ότι ο χειμώνας του 2022-23 ήταν η δεύτερη καλύτερη σε επιδόσεις χιονοδρομική περίοδος, μετά την περίοδο 2021-22, όπου έσπασε το ρεκόρ επισκεψιμότητας με 250.000 άτομα και κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 2,4 εκατ. ευρώ».
Για τον περασμένο χειμώνα νέο ρεκόρ αφού εκδόθηκαν περισσότερα από 50.000 εισιτήρια για Χιονοδρομία, γεγονός που σημαίνει τριπλάσιο αριθμό επισκεπτών, δηλ. 150.000 επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί οτι η περσυνή επίδοση αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, γιατί η κανονική λειτουργία των εγκαταστάσεων ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο και έφτασε μέχρι τα τέλη Μαρτίου, καθώς ο χειμώνας καθυστέρησε μαζί με τις πυκνές χιονοπτώσεις. Τα παραπάνω στοιχεία αντιπροσωπεύουν τη λειτουργία της εγκατάστασης και τον τζίρο της, ωστόσο, η επίδραση του Χιονοδρομικού Κέντρου επεκτείνεται σε όλη την τουριστική αλυσίδα των Καλαβρύτων και έχει πολλαπλάσιο οικονομικό αποτύπωμα για την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.