HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιάννης Τσίπος: Θα συνεχίσω να δουλεύω, να αγωνίζομαι και να διεκδικώ

Αγαπητές συγχωριανές, Αγαπητοί συγχωριανοί, Το 2017 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δάφνη...



Αγαπητές συγχωριανές,
Αγαπητοί συγχωριανοί,
Το 2017 ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δάφνης, του τόπου που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, που μέχρι σήμερα μου δίνετε τη δυνατότητα να σας εκπροσωπώ, και να παλεύω για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας. 
Συντάσσομαι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, Δύναμη δημιουργίας και προοπτικής», γιατί πιστεύω ότι με δουλειά και προσήλωση θα συμβάλλω τα μέγιστα, στη συλλογική προσπάθεια και στον αγώνα για την πρόοδο και την ευημερία του χωριού μας.
Στόχος μαζί με την αξιόλογη ομάδα του κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, είναι να δώσουμε λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων ακολουθώντας ένα ιεραρχημένο πρόγραμμα με σωστό χρονοδιάγραμμα.
Θα συνεχίσουμε με όραμα, αφοσίωση και ομαδικότητα να μετουσιώνουμε τις δεσμεύσεις μας σε πράξεις. 
Έχοντας πλήρη γνώση για το τι συμβαίνει στον τόπο μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αλλά και προσωπική συνεισφορά και ίδια εργασία όπως άλλωστε σας το έχω αποδείξει έως τώρα με τις πράξεις μου, υπόσχομαι να συνεχίσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. 
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα ήθελα την στήριξη σας για να συνεχίσω να δουλεύω, να αγωνίζομαι  και να διεκδικώ με αποφασιστικότητα όσα πραγματικά αξίζει ο τόπος μας! 
Με εκτίμηση, 
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης 
και εκ νέου Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Δάφνης 
ΤΣΙΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ τ. Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.