HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΚΛΟΓΕΣ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - Θανάσης Παπαδόπουλος: Συνεχίζουμε μαζί για καλό του τόπου μας

Στο σχολικό συ6γκρότημα "Ευσέβιος Κηπουργός" στα Καλάβρυτα, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και εκ νέου υποψ...



Στο σχολικό συ6γκρότημα "Ευσέβιος Κηπουργός" στα Καλάβρυτα, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και εκ νέου υποψήφιος Θανάσης Παπαδόπουλος. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος έφτασε γύρω στις 12:20 στο εκλογικό κέντρο των Καλαβρύτων, για να ψηφίσει στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές συνοδευόμενος από την οικογένειά του και στενούς του συνεργάτες. Ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας και την συμμετοχή από τα μέλη της εφορευτιοκής επιτροπής ενώ είχε συνάντηση, στο ίδιο εκλογικό τμήμα με τον πρώην Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Νικολάου με τον οποίο είχε θερμή συνομιλία. 
"Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Ολοκληρώθηκε μια τετραετία προσπαθειών μέσα σε πολλές δυσκολίες. Από αύριο ενωμένοι και δυνατοί συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το καλό των πολιτών και το μέλλον του τόπου μας. Συνεχίζουμε μαζί για καλό του τόπου μας..."  δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.