HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε ρυθμό εκλογών τα Καλάβρυτα

Λίγες μέρες πριν την κάλπη και τα Καλάβρυτα ζουν σε ρυθμούς εκλογών. Παπαδόπουλος και Κανελλόπουλος διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο με τον νυ...



Λίγες μέρες πριν την κάλπη και τα Καλάβρυτα ζουν σε ρυθμούς εκλογών. Παπαδόπουλος και Κανελλόπουλος διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο με τον νυν Δήμαρχο να έχει σαφέστατο προβάδισμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που κάνει φίνις αλλά ξεκίνησε πολύ πολύ αργά. Ο κ. Κανελλόπουλος είχε πολύ μικρό χρόνο προετοιμασίας και κυρίως μπήκε επικεφαλής σε έτοιμη ομάδα και δεν την δημιούργησε από την αρχή.
Ο Παπαδόπουλος για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα "έπαιξε" χωρίς αντίπαλο, αφού οι πρωτοβουλίες συγκρότησης εναλλακτικής πρότασης δημιουργήθηκε πρόχειρα από μια μικρή ομάδα, απορροφώντας τους δυσαρεστημένους και στελεχωμένη από "παράγοντες" που θέλουν απλά να είναι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Η ηγεσία της νέας δημοτικής κίνησης πέρασε από πολλά κύματα μέχρι να καταλήξει επικεφαλής ο Θανάσης Κανελλόπουλος. Στην πριν Κανελλόπουλου περίοδο, όλα ερασιτεχνικά, από την αρχή μέχρι το τέλος. Έβγαιναν ανακοινώσεις με λαϊκίστικα συνθήματα χωρίς ακόμα να έχουν δομηθεί. Έκαναν επαφές χωρίς να έχουν επικεφαλής. Η ομάδα που δημιούργησε το «αντίπαλο δέος» απέναντι στον Παπαδόπουλο, πριν ακόμα αναλάβει την ηγεσία ο Κανελλόπουλος, είχε συγκεκριμένο σκοπό, να μπει στα έδρανα και όχι να δημιουργήσει ισχυρό πόλο διεκδίκησης του Δήμου. Με την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κανελλόπουλο έγινε σοβαρή προσπάθεια να οργανωθεί η προϋπάρχουσα δομή και να καλύψει μια πολύ μεγάλη απόσταση, αντικειμενικά δύσκολη.
Εν κατακλείδι. Ο Παπαδόπουλος δείχνει να "καθαρίζει", πιο έτοιμος, πιο οργανωμένος και με όλα τα δυνατά χαρτιά στα χέρια του. Έχει δυνατές υποψηφιότητες τόσο σε κεντρικό επίπεδο δημοτικών συμβούλων όσο και σε τοπικές κοινότητες. Από την πλευρά Κανελλόπουλου οι καθυστερήσεις και ο χρόνος που χάθηκε είναι καταλυτικός.
Αφήσαμε, τέλος την υποψηφιότητα της "Λαϊκής Συσπείρωσης" με επικεφαλής τον Σταμάτη Ανδριόπουλο, που εύκολα η δύσκολα θα μπει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο εξασφαλίζοντας το απαιτούμενο 3%
Όλα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο αφού η κάλπη ξεκινάει από το "μηδέν".
Πάντως, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές η προεκλογική περίοδος κύλησε ομαλά, αν και είναι βέβαιο οτι Πέμπτη και Παρασκευή με τις μεγάλες προεκλογικές ομιλίες οι τόνοι θα ανέβουν, ελπίζουμε όμως να κρατηθούν σε πολιτισμένο επίπεδο.
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.