HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΣΗΕΠΗΝ: ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Επιστολές στρατιωτών από το μέτωπο προς τις οικογένειές τους, η προσφορά των πολιτών στον πόλεμο, μικρές αγγελίες αγνοουμένων και νεκρών απ...



Επιστολές στρατιωτών από το μέτωπο προς τις οικογένειές τους, η προσφορά των πολιτών στον πόλεμο, μικρές αγγελίες αγνοουμένων και νεκρών από τον βομβαρδισμό της Πάτρας την 28η Οκτωβρίου 1940, αλλά και ανθρώπινες ιστορίες (αλληλογραφία μητέρας με την φυλακισμένη κόρη της στο στρατόπεδο Τυρνάβου) αναδεικνύονται στη θεματική έκθεση που διοργανώνει και φέτος το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΠΗΝ, εν όψει της εθνικής μας επετείου.
Η έκθεση που λειτουργεί στον χώρο του Μουσείου Τύπου στην οδό Μαιζώνος 200 στην Πάτρα, είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 09:00 έως 13:00.
Οργανωμένες επισκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνον κατόπιν ραντεβού, έπειτα από επικοινωνία με τη γραμματεία του Μουσείου (τηλ. 2610-310.488). Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 31/10/2023.
Θα ακολουθήσει νέα θεματική έκθεση για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.