HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Eυχές του υποψήφιου Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Κανελλόπουλου για Νέα Σχολική Χρονιά

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑΝ...



ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Μαθήτριες, Μαθητές, Εκπαιδευτικοί, Γονείς και Κηδεμόνες,
Η έναρξη του σχολικού έτους θέτει νέους στόχους, φιλοδοξίες και προσδοκίες για τους μαθητές υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη των εκπαιδευτικών και των γονέων τους. Σηματοδοτεί την αφετηρία ενός ταξιδιού προς τη γνώση, τη διαπαιδαγώγηση και την κοινωνικοποίηση των νεότερων μελών της κοινωνίας μας. Η Παιδεία, άλλωστε, αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο της κοινωνίας για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και υπεύθυνων πολιτών με ήθος, αξίες και αρχές.
Ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!
Θα είμαστε συμπαραστάτες, με κάθε νόμιμο μέσο και τρόπο, στην επίλυση των πάσης φύσεως προβλημάτων και δυσκολιών, με μοναδικό στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαβρύτων. Η Πολιτεία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να δείξουν ιδιαίτερη μέριμνα στην εκπαίδευση των νεότερων μελών της κοινωνίας μας, γιατί τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα του μέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.