HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Φωκίων Ζαΐμης: Περαιτέρω συνεργασία για το κρασί

Νέες προοπτικές και συνεργασίες συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης με την Γεν. Δ/ντρ...

Νέες προοπτικές και συνεργασίες συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης με την Γεν. Δ/ντρια ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ Ηρώ Τσιμπρή και τον Πρόεδρο του Δικτύου Ποιότητας ΟΙνοξένεια Άγγελο Ρούβαληστο πλαίσιο της Ημερίδας του Οινοξένεια Φεστιβάλ 2023 “Καλάβρυτα, Δρόμοι Κρασιού” που έγινε στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων Ο κ. Ζαΐμης τόνισε τις ευκαιρίες ανάπτυξης για την ορεινή περιοχή της Αχαΐας επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που γίνεται με στόχο την προώθηση των εξαιρετικών τοπικών μας προϊόντων. «Οι ποικιλίες Μαυροδάφνη, Μοσχάτο, Μαυρουδι, Λαγορθι, Καλαβρυτινο μαζί με άλλες ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες είναι οι βάσεις της νέας οινοποιητικής προσπάθειας», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.