HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Κώστα Καρπέτα με τους υποψηφίους της Αχαΐας

Μήνυμα νίκης και αλλαγής σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στάλθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρώτ...



Μήνυμα νίκης και αλλαγής σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στάλθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης που είχε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, με τους υποψηφίους του συνδυασμού «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, στο θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα.
Ο κ. Καρπέτας, στη σύντομη τοποθέτησή του, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους της παράταξης, ανέλυσε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου. Παράλληλα, παρουσίασε το όραμα και το σχέδιο της παράταξης ώστε, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο τις ευκαιρίες που έρχονται και να κατακτήσει το δικό της διακριτό ρόλο, τη δική της ταυτότητα, υπογραμμίζοντας ότι: «Οι κάτοικοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δεν συμβιβάζονται με την απραξία και τις χαμένες ευκαιρίες της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής Φαρμάκη».
Ακολούθησε συζήτηση με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», όπου σε κλίμα ενότητας και ενθουσιασμού, αντηλλάγησαν απόψεις με στόχο τη μετάβαση σε μια νέα εποχή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.